YogaGledes nettbutikk gjør det enkelt for deg å melde deg på kurs og/eller handle ulike yogarelaterte varer.

Her finner du en oversikt over alle våre kurs, arrangementer, workshops og Gongbad. Og du kan enkelt melde deg på og betale for kursene med kort, eller du kan velge faktura om du ønsker det. 

I tillegg kan du kjøpe ulike produkter som vi selger, som ullmatter, små og store bolstre, yogabukser, bøker etc....

MERK! Vi sender foreløpig ikke, så alle varer må hentes etter avtale på ett av kursstedene våre, Jessheim eller Lørenskog!

 

Yogakurs og workshops, Gongbad etc

Her finner du en oversikt over våre ordinære kurs, dvs kurs som går ukentlig eller over flere ganger. Legg merke til at vi har kurssted både på Jessheim og Fjellhamar, så vær sikker på at du velger riktig sted når du bestiller.

 

 

Yogaprodukter

Vi har også ulike produkter for salg. Foreløpig er det et noe begrenset utvalg, men vi vil jobbe med å utvide nettbutikken så det blir flere produkter.

NB! Minner om at vi foreløpig IKKE sender varer, men at de hentes på våre kurssteder etter avtale.

 

Med forbehold om evt skrivefeil, feil i pris og utsolgte varer.

YOGAKURS 2017

NYE KURS STARTER uke 43/44!

Velkommen på kurs!

Høstens yogakurs

FORDYPNINGSKURS

Enkelte søndager blir det satt opp fordypningskurs i ulike tema. Nå i høst er det "Yoga for årstidene". Klikk deg inn på de enkelte kursene her under de ordinære kursene for å se mer om disse fordypningsdagene. Disse ligger også som egne arrangement på facebook.

 

---

RABATT: Ønsker du å gå flere kurs samtidig, får du 25% rabatt på det billigste kurset. NB! Gjelder ordinære kurs, og ikke workshops, gongbad eller helgekurs. 

 

 

YOGAKURS FJELLHAMAR

YOGAKURS JESSHEIM

Workshops, temakurs og Gongbad

 

YOGAPRODUKTER